Utrinki s poletne modne šole

3 STVARI, NA KATERE BODITE POZORNI PRI NAKUPU ŠIVALNEGA STROJA (in se izognite morebitnim nevšečnostim)
04/05/2016

Utrinki s poletne modne šole

dav

V juliju smo zaključili s prvima dvema terminoma poletne modne šole in tudi tokrat je nastala cela paleta simpatičnih izdelkov, za katere sem prepričana, da jih dekleta z veseljem nosijo. Zelo pomembno mi je namreč, da vsaka izdela vsaj en funkcionalen nosljiv kos, do te mere, da ga lahko čisto zares nosimo še dolgo časa in da se pri pranju nič ne scefra, ali kaj podobnega. Zelo zanimivo je opazovati navdušenje, ko dekleta čisto same pridejo do končnega rezultata, no z malce pomoči pri zahtevnejših detajlih seveda :).  Velikokrat me sprašujejo, kaj pa potem ko bo izdelek operem, ali bo še vedno stal skupaj in podobno… to, da oblačilo izdelamo sami se nam zdi zelo nenavadno, saj smo navajeni, da ga pač kupimo v trgovini in niti ne pomislimo, da so ga ravno tako izdelali ljudje in da se lahko šivanja naučimo tudi sami.

Tako kot vsako leto, smo tudi letos izdelale kar nekaj nahrbtničkov, ki so še vedno (če ne celo vedno bolj) trendovski, pa še super uporabni so!

Vsaka udeleženka si je izdelala tudi svoj kos oblačila, tako da so nastali kombinezončki, oblekice, krila, majčke, in celo jakna za jesen. Več lahko najdete v fotogaleriji, vsi, ki bi si želeli ustvarjati tudi sami, pa ste lepo vabljeni, da se nam pridružite v avgustu, ko bomo imeli še dva termina. Več najdete tukaj.

dav